cafe oscar set udefra

Brunch

Café Oscar

Café Oscar

Brunch nær Kongens Nytorv

Leder du efter en god brunch tæt på Kongens Nytorv? Hos Café Oscar i Bredgade serverer vi brunch alle ugens dage. Vores populære brunchtallerken er et overflødighedshorn af lækkerier, der giver dig den bedst tænkelige start på dagen. Vi har også enkelte morgenmadsretter til de dage, hvor det gerne må gå lidt stærkt. Vores brunch nær Kongens Nytorv er populære, så du er meget velkommen til at bestille et bord her på siden eller at ringe til os på 33 12 50 10.

brunch på cafe oscar

Café Oscar på Bredgade

Brunch, Kgs. Nytorv

Vores brunchtallerken består af mange forskellige dele, der tilsammen giver dig en udsøgt smagsoplevelse. En brunch nær Kongens Nytorv er det perfekte udgangspunkt for en hyggelig dag i byen med eksempelvis shopping og kulturelle oplevelser. Nedenfor kan du se, hvilke lækkerier du kan se frem til med en brunch på vores café i Bredgade:

Prøv vores nye brunch hvor du selv kan vælge udfra en masse lækkerier.

Sammensæt selv din egen brunch
Vælg mellem 3, 5 eller 7 retter
3 stk. 105.- / 5 stk. 145.- / 7 stk. 175.-

brunch cafe oscar

Morgenmad- og brunch: 800 meter fra Kongens Nytorv

Prøv vores nye brunch hvor du selv kan vælge udfra en masse lækkerier heribland pankopaneret torsk med tartatsauce, røget laks med urtecréme og frisk chiagrød med rabarberkompot:

Sammensæt selv din egen brunch.
Vælg mellem 3, 5 eller 7 retter.
3 stk. 105.- / 5 stk. 145.- / 7 stk. 175.-

Brunch i Bredgade

Kongens Nytorv

Er du blevet nysgerrig på vores fine brunch et stenkast fra Kongens Nytorv? Så vil vi glæde os til at byde dig velkommen i vores café i Bredgade.

Vi har både plads til dig, der vil invitere kæresten eller veninden på brunch, ligesom vi også sagtens kan klare større selskaber såsom fødselsdage, familiesammenkomster og jubilæer.

Du kan læse mere om muligheden for at holde selskab på Café Oscar her.

Ring til os allerede i dag på 33 12 50 10, så vi kan sammensætte den perfekte brunch nær Kongens Nytorv til dig og dine gæster.

cafe oscar set indefra

Følg med på Instagram