cafe oscar set udefra

Julebuffet i København

Café Oscar

Julebuffet på Café Oscar

Alle retter serveres ved bordet

Hvert år op til jul kan du komme ind i vores café på Bredgade og spise dig mæt i vores overdådige julebuffet, hvor alle retter serveres ved bordet. Vores julebuffet indeholder alle de klassiske danske juleretter, og de er alle smukt anrettet, så du hurtigt kommer i den helt rette julestemning. Vores store julebuffet i København er det perfekte udgangspunkt for en dag på Strøget med julegaveindkøb – alle retter serveres ved bordet.

På udkig efter julemad i København? Vores store julebuffet (serveres ved bordet) i Bredgade, København er svaret. Du kan enten booke bord her på siden eller ringe til os på 33 12 50 10.

Julebuffet er KUN mod forudbestilling ved booking.
I bedes venligst notere dette i kommentarfeltet ved booking

cafe oscar set udefra

Stor julebuffet i Bredgade

Vores hyggelige café ligger i hjertet af København

Vores hyggelige café ligger i hjertet af København, så der er altid nem adgang med offentlig transport.

Vi lader os ikke begrænse, så hvis du ønsker at invitere et større selskab til julebuffet i København, klarer vi også det. Vi serverer naturligvis alle retter ved bordet. Vi kan både tilbyde åbne og lukkede selskaber, hvor dig og dit selskab har hele caféen for jer selv. Uanset hvad dine ønsker og behov er, står vi klar til at byde dig og dine gæster velkommen indenfor i varmen til den helt store og klassiske julebuffet i København.

Vi har sammensat en virkelig lækker julemenu. Bliv fristet, og se den lige her.

klassisk julefrokost i koebenhavn

Vellavet julemad i København – Café Oscar

Vores julebuffet i København er udelukkende lavet på de bedste råvarer, og der er absolut ikke sparet på noget. Du kan også glæde dig over, at alle retter er lavet ud fra klassiske opskrifter, så du får den autentiske danske julefrokostoplevelse, hvor alle retter serveres ved bordet.

Derfor kan du se frem til både karrysild, fiskefilet, røget laks, andesteg, frikadeller og leverpostej – og selvfølgelig ris á la mande til dessert. Vi serverer også en lækker juleplatte med et fint udpluk af juleklassikerne.

Julebuffet hos Café Oscar, København

Alle retter serveres ved bordet

Med vores flotte julebuffet i København er du garanteret en skøn aften med dem, du holder af. Vi tilbyder desuden julemad i København ud af huset – ring til os på 33 12 50 10 for mere info.

Vi ser frem til at byde dig og dit selskab velkommen til julebuffet i København.

cafe oscar set indefra

Følg med på Instagram