cafe oscar set udefra

Selskabslokaler

Café Oscar

Selskabslokaler i København

Lokaler til konfirmation

Omgivet af historiske bygninger og seværdigheder ligger Café Oscar, en hyggelig lille perle, i det pulserende København. Med få skridt til Marmorkirken, en af landets smukkeste kirker, med den irgrønne og gyldne kuppel, får man det bedste af byen, når man lejer vores selskabslokaler i København.

Skønnere sted findes ikke

Selskabslokaler i København

Et skønnere sted at holde livets store fester findes ikke. Med afsæt i jeres behov og ønsker forvandler vi Café Oscar til selskabslokaler i København, som kan bruges til bryllup, konfirmation, barnedåb, jubilæum, reception eller andre store begivenheder.

Udsøgt menu – festlokaler i København K

Vælger I at dele jeres begivenhed med os i vores festlokaler i København K, tager vi os godt af jer fra start til slut. Sammen finder vi den rette mad- og vinmenu, som opfylder jeres smagsønsker. På selve dagen har vi et hold af dedikerede kokke og tjenere, som gør deres for, at I får en dag udover det sædvanlige. Nedenfor kan du se en række priser på menuer, som vi tilbyder hos Café Oscar.

Selskabsmenu

Udsøgt menu

3-retters menu
410 kr.

3-retters menu med vin ad libitum
798 kr.

Live musik – lokaler konfirmation – København

Skønnere sted findes ikke

Konfirmation, bryllup, rund fødselsdag er store begivenheder, som oftest kræver lidt ekstra. Hos Café Oscar er det muligt at høre musik fra enten højtaler eller liveband, når man som lukket selskab lejer vores festlokaler i København K. Er man et mindre selskab, der blot har behov for samvær og god mad og vin, arrangerer vi også meget gerne åbne selskaber hos Café Oscar til både brunch, frokost og aften.

Reservation af selskabslokaler i København

Reservation af borde og selskabslokaler i København hertil sker ved at ringe på 33 12 50 10 eller ved at udfylde kontaktformularen her på siden.

cafe oscar set udefra

Følg med på Instagram